-BOZÜYÜK BELEDİYE TİYATROSU  “MACBETH ABLA” ADLI OYUN İLE SEZONU KAPATTI

CHP 29.04.2024 13:09:24 0
-BOZÜYÜK BELEDİYE TİYATROSU  “MACBETH ABLA” ADLI OYUN İLE SEZONU KAPATTI

-BOZÜYÜK BELEDİYE TİYATROSU 2023-2024 TİYATRO SEZONUNDA 11 BİNİ AŞKIN SEYİRCİYE ULAŞTI

Bozüyük Belediye Tiyatrosu 2023-2024 3. Tiyatro sezonunda Hayat Gazinosu, Macbeth Abla, Kalbimdeki Pervane ve Ayrılık adlı 4 farklı oyun ve 30 temsille toplam 11.000’i aşkın seyirciye ulaştı.

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu’nun profesyonel oyuncuları aratmayan bir oyunculukla sahnelediği oyunun her gösterimi sanatseverler tarafından keyifle izlendi. 2023-2024 Tiyatro sezonunu her gösterimini kapalı gişe oynayan “Macbeth Abla” ile kapayan Belediye Tiyatrosu yeni sezonda da Bozüyüklülere tiyatroyu sevdirmeye ve birbirinden güzel oyunlarla tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ALANYA’DA COŞKUYLA KUTLANACAK BAŞKAN ÖZÇELİK TÜM VATANDAŞLARI FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ VE KONSERE DAVET ETTİ

BAŞKAN ÖZÇELİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Engelliler Haftası’nda spor ve eğlence dolu şenlik

Bodrumspor-Boluspor maçı için dev ekran kurulacak

KARTALLI ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER ŞİLE ENGELLİLER KAMPINDA AĞIRLANIYOR

TARIMSAL ÜRETİMDE SU TASARRUFU

TÜM VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Konak’ta ‘Okuyan Bir Gelecek’ İnşa Ediliyor

Büyükşehir’le Engel Yok, Eğlence Var!